• Lengan Panjang Lulu Yoga Tank Top pikeun Latihan Awéwé dina Pakéan Usum Usum Usum

Lengan Panjang Lulu Yoga Tank Top pikeun Latihan Awéwé dina Pakéan Usum Usum Usum

Jas olahraga 4-way kalayan henteu diwangun dina bra, éta pikeun usum gugur sareng usum tiris luar ruangan.Kalayan 4 warna: hideung, coklat, biru sareng héjo.Alus pikeun cocog sareng calana yoga pabrik anu béda sareng cangkéng luhur.Lycra yoga olahraga luhur kalawan hooded dina tonggong, ngalawan angin.LOGO custom bisa ditarima, percetakan atawa lukisan.Ningali payun kanggo pendak sareng anjeun~

  • Lengan Panjang Lulu Yoga Tank Top pikeun Latihan Awéwé dina Pakéan Usum Usum Usum
  • Lengan Panjang Lulu Yoga Tank Top pikeun Latihan Awéwé dina Pakéan Usum Usum Usum
  • Lengan Panjang Lulu Yoga Tank Top pikeun Latihan Awéwé dina Pakéan Usum Usum Usum
  • Lengan Panjang Lulu Yoga Tank Top pikeun Latihan Awéwé dina Pakéan Usum Usum Usum

Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Gaya No. JW001F Bahan 80% Nylon + 20% Spandex
Gaya Yoga Top Aplikasi Yoga, Olahraga, Kabugaran jsb
Stok Aya Disaluyukeun Aya
Ukuran S, M, L, XL atawa ngaropéa Warna Disaluyukeun
kualitas yoga ngagem top di cina
olahraga luhur pabrik alo

Langkung Rincian

Naha anjeun milih top yoga olahraga kualitas pabrik kami pikeun merek anjeun?

Top yoga awéwé ieu dirarancang dumasar kana gaya lulu.Kalayan 4 warna klasik: hideung, biru, héjo sareng coklat.Pikeun runtuyan latihan di gugur jeung usum tiis, ngajaga anjeun jauh ti tiis.Dijieunna tina lawon moisture-wicking jeung kesang-wicking kalawan élastisitas opat arah, éta nyadiakeun rojongan alus teuing jeung sinyalna, tiis, jeung nyadiakeun Anjeun sareng lemes COTTONY-LEMUS HANG FEEL, ingetan bentuk alus teuing, sarta kanyamanan lila.

Dukungan ringan: Sendok ultra-lemes kalayan hampang, padding anu tiasa dicabut sareng desain cross-back digabungkeun sareng gaya olahraga pikeun nyayogikeun dukungan anu hampang.Straps cross ngidinan Anjeun pikeun pulas gampang.Desain hooded nyadiakeun rojongan windproof tambahan.Éta stylish tur stylish.Éta ogé cocog sareng top kabuka sareng tops gym yoga olahraga manteng.

Fitur luhur: Nyorong ka luhur sareng eusian padding anu tiasa dicabut pikeun pangaturan anu gampang.Cangkir anu tiasa dicabut nambihan bentuk sareng sinyalna pinuh, sareng lapisan bolong manteng masihan rarasaan breathable sareng tiis.Sadaya-dinten kanyamanan bra.Lapisan ganda lawon nyadiakeun cakupan pinuh sarta rojongan, sarta moal loosen sanggeus sababaraha washings.

Jas olahraga multifungsi: Jas yoga anu sampurna pikeun yoga, latihan, kabugaran, naon waé jinis latihan atanapi panggunaan sapopoé.JWCOR yoga bra ngagabungkeun fashion, fungsi jeung kinerja.bra olahraga stylish Ieu sampurna pikeun ngagem handapeun sweatshirts na non-olahraga kayaning tank tops jeung pakean lampu.

100% jasa wareg: Anjeun mutuskeun naon cocog Anjeun pangalusna.Kami ngadukung kualitas bras kami, upami anjeun henteu puas pikeun alesan kualitas produk, punten punten email ka kami pikeun pitulung.

Émbaran séjén

Pabrik sareng Bengkel Kami

Panyadia Bahan Baku Kami

Nyerep cai anu saé

Service ngaropéa

Kumaha Jieun?

Pasar Utama Kami

Pilihan Angkutan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami